» snelle make-up tips, als je te weinig tijd hebt
Snelle make-up tips
Zonder make-up de deur uit? No way, dat kan écht niet. Maar soms heb je er gewoon geen tijd voor. Daarom geven wij je een paar snelle make-up tips. Voor als je echt bijna geen tijd hebt, een klein beetje tijd of een toch iets meer tijd.
Eén minuut
Jij was te laat, de wekker ging te laat... Je hebt je dus verslapen. Geen tijd om make-up aan te brengen, maar zonder wil je ook de deur niet uit. Hoe kun je er dan in één minuut toch nog goed uitzien? De blikvangers in je gezicht zijn je ogen en je mond. Je ogen opmaken kost te veel tijd, dus gebruik je alleen een zwarte mascara. Mascara verlengt, kleurt en krult je wimpers en geven je ogen toch de nodige uitdrukking. Spendeer je laatste 45 seconden aan je mond. Wanneer je echt geen tijd hebt breng je alleen een lipgloss aan met je vingers. Beter is om je lippen eruit te laten knallen omdat je geen oogmake-up draagt. Kies daarom een lipstick in een heldere, opvallende kleur zodat je er toch opgemaakt uitziet.
Vijf minuten
Heb je echt niet meer tijd 's ochtends dan vijf minuten? Of heb je gewoon geen zin om meer tijd aan je make-up te besteden? Vijf minuten is kort, maar wel genoeg om er verzorgd uit te zien. Om een egale huid te krijgen in weinig tijd kies je voor een make-up stick: camouflage, foundation en poeder in één. Ook de blusher gebruik je in stickvorm, zodat je snel een gezonde blos kunt aanbrengen. Eventueel kun je dezelfde kleur op je ogen gebruiken, mits deze niet te rood is, of je kiest voor één kleur oogschaduw. Een beetje mascara, lipstick of lipgloss en je ziet er weer stralend uit.
Tien minuten
Geweldig, je hebt 10 minuten voor een perfecte make-up. Gebruik je tijd optimaal om het mooiste resultaat te krijgen. Gebruik een concealer om kringen en onregelmatigheden in je gezicht te camoufleren. Daarna een foundation in de kleur van je huid en wanneer je snel glimt nog een gezichtspoeder voor een wat matter effect. Wanneer je je ogen echt wilt laten spreken breng je na de oogschaduw een eyeliner aan tegen de bovenwimperrand en daarna lekker veel mascara. Voor de lippen kies je een lipliner in de kleur van de lipstick. Is je lipstick snel verdwenen? Gebruik dan een longlasting lipstick die de hele dag blijft zitten en niet op kopjes of glazen afgeeft. Ga je vanavond uit? Met een beetje glanspoeder op het wenkbrauwbot, jukbeenderen en je decolleté maak je van de dagmake-up snel een avond make-up.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden


Copyright 2002-2018